Thai hieronta sadamarket hinnasto

thai hieronta sadamarket hinnasto

ja kehonhuolto-ohjeita, sekä neuvoja liikunnan ja ravitsemuksen riittävälle märälle. Welcome also foreign customers to real traditional thai massage! Liike suljettuna juhannuksen aikaan 21-25.6.18.

Hiusmallit pyöreät kasvot inka tuominen alastonkuvat

Tämän vuoksi uskaltauduin perustamaan tämän yrityksen Tampereelle syksyllä 2013 ja siten antamaan perinteisen ikivanhan thaihieronnan kokemuksia ihmisille. Hieronnat klo 12-14 tarjouksena 30 min/25 ja 60 min/40. Ennen triathlon-harrastustani pelasin 10 vuotta koripalloa. Muista myös myynnissä olevat lahjakortit. Koko vartalo tai haluamasi alueet, tule hierontaan! Harrastan aktiivisesti triathlonia ja olen aina ollut kiinnostunut hyvinvoinnista sekä liikunnasta.

thai hieronta sadamarket hinnasto

ja kehonhuolto-ohjeita, sekä neuvoja liikunnan ja ravitsemuksen riittävälle märälle. Welcome also foreign customers to real traditional thai massage! Liike suljettuna juhannuksen aikaan 21-25.6.18.

Thai-hieronta 30 min 30 per 30 min, nautinnollinen öljyhieronta. Perusperiaatteena on että asiakkaita kohdellaan yksilöinä, tasavertaisesti ja että palvelun taso on laadukasta, samanlaista kuin itse toivoisi saavansa. Home - Hinnasto, thai-hieronta 60 min 50 per 60 min, nautinnollinen öljyhieronta. Varaa aika hierontaan, tietosi tallennettiin onnistuneesti! Olen Natthiya, lempinimi Kae ja opiskellut thaihierontaa Bangkokin Wat Po Traditional Medical Schoolissa, josta sain certifikaatin vuonna 1999. Katso ajankohtaista ja yhteystiedot. Siellä toimiessani opetin myös useita thainaisia sekä ulkomaalaisia henkilöitä thaihierojiksi. Olen Noora thai hieronta sadamarket hinnasto Liukkonen, 23-vuotias hieroja. Olen havainnut, että monet suomalaisetkin ovat Thaimaan matkoilla tottuneet thaihierontaan ja haluavat laadukasta sekä ammattitaitoista hierontaa myös tällä kotimaassaan, mutta sitä on ollut vaikea löytä. Joten minulla on laajaa omakohtaista kokemusta tavoitteellisen treenaamisen tuomista haasteista. Yksityiskohtaisemmin; lihasjännitysten poistuminen tai lievittyminen, nivel-liikkuvuuksien paraneminen, palautuminen liikunnasta tai urheilusuorituksesta, rentoutuminen, vammojen jälkihoito ja ohjaus. Ensimmäinen toimipaikkani sijaitsi Satakunnankadulla ja alkuvuodesta 2017 sain uudet, rauhalliset toimitilat nykyisestä osoitteesta Lapintie. Kävin klassisenhieronnan sekä urheiluhierojakurssin ja lisäksi kinesioteippauskurssin. Ennen Suomeen muuttoani (vuonna 2007) thai hieronta sadamarket hinnasto omistin ja johdin hierontayritystä 8 vuotta Phitsanulokin kaupungissa Thaimaassa kuuluisalla Wat Nangphaya -temppelialueella. Opiskelin Kouvolan hieronta-akatemiassa, josta valmistuin vuonna 2015. Ota yhteyttä: Noora Liukkonen, ajanvaraukseen päset tästä; /. Hierontaotteen toiminta-ajatuksena on auttaa ihmisiä. I have Wat Po certificate from Bangkok Medical school and I speak english. Asiakkaakseni ovat tervetulleita kaikki - oletpa sitten urheilija, penkkiurheilija tai vain thai hieronta sadamarket hinnasto rentoutuksen tarpeessa. We recommend that you update your browser to the latest version. Ohessa palvelujemme valtakunnallinen hinnasto. Tiesithän, että Rela-hierojien ainutlaatuisilla kanta. Voiko laadukas hieronta enä olla edullisempaa? Olen Noora Liukkonen, 23-vuotias hieroja. Opiskelin Kouvolan hieronta -akatemiassa, josta valmistuin vuonna 2015.Farmers market sideboob.